Personeelsontwikkeling

Home / Personeelsontwikkeling

PERSONEELSONTWIKKELING

Om u en uw professionals te helpen in professionele ontwikkeling is Talinth de samenwerking aangegaan met 2BImproved.  De eenvoudigste manier om groeistappen in gang te zetten, te monitoren en te erkennen!

Hoe werkt het?

  • De methode is simpel en werkt via een digitale (competentie)structuur met gestandaardiseerde werkopdrachten, die in een logische volgorde worden gezet om een doel te realiseren.
  • De medewerkers voeren tijdens hun werk de werkopdrachten uit en worden via een TOP/TIP model beoordeeld door hun leidinggevende of bijvoorbeeld een praktijkbegeleider.
  • Elk doel (KPI, kwaliteitsdoel, veiligheidseis, een werkproces, etc.) wordt vertaald in een korte reeks van werkopdrachten met de passende kennis, kunde en gedrags, leer-componenten.
  • De voortgang wordt digitaal gemonitord en deelnemers ontvangen bij een voldoende resultaat een doelcertificaat.
  • Alle beoordelingen worden opgeslagen in een digitaal competentie-dossier per medewerker dat zowel voor de medewerker als de leidinggevende ingezien kan worden.

Wij hebben onze expertise opgedaan in het trainen, ontwikkelen en beoordelen van personeel binnen zowel profit als non-profit.  Vaak vanuit de praktijk, altijd gericht op ontwikkeling. Daarbij hebben we ontdekt hoe mooi het is om medewerkers te stimuleren bij het groeien in hun functie en daarmee hen toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt. Daarnaast zien we dat de druk op managers om veranderingen door te voeren cq doelen te realiseren sterk toeneemt.

Via implementatie en toepassing van de methode 2BImproved bieden wij u een unieke structuur om uw doelen te vertalen in ontwikkeling van medewerkers.  Uw medewerkers gaan gericht aan de slag met uitgekiende ontwikkelopdrachten op de eigen werkplek. De ontwikkelresultaten worden digitaal geborgd in competentiedossiers. De 2BI-methodiek ondersteunt managers bij het realiseren van hun doelen, biedt medewerkers continue ontwikkeling (MVO) en geeft management en HR sturingsinformatie rond functie invulling en resultaten van functioneringsgesprekken.

Onze inzet is gericht op het ontwikkelpotentieel en de ontwikkelbereidheid van de medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat we de potentie die in bedrijven aanwezig is, via ontwikkeling verder kunnen vergroten. Wat is er mooier om meer uit de bestaande mensen te halen! Daarnaast gaan de ontwikkelingen in uw vakgebieden razendsnel en zien wij het als een uitdaging hierop via ontwikkeling proactief in te spelen en iedereen op het juiste niveau te houden.

HR-CYCLUS
2BImproved levert de ontbrekende schakels binnen de HR-Cyclus. Functionering en beoordeling worden via  het toepassen van KPI’s, skillmatrixen en uitgekiende leerprogramma’s diep in de organisatie geborgd.
Talinth maakt deel uit van het 2BI-netwerk en helpt zowel 500+ als MKB-bedrijven in het vorm en inhoud geven aan groei. 2BImproved biedt de middelen om ontwikkeling te sturen, vanaf de werkvloer tot en met de boardroom; continu.
Talinth biedt 2BImproved aan bij o.a. AKZO Nobel en diverse schoonmaakbedrijven.
Neem contact met ons op!

Als u een vraag heeft kan u hier de vraag stellen. Dan proberen wij z.s.m. te reageren.

Niet leesbaar? Tekst wijzigen. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken