Personeelsontwikkeling

Home / Personeelsontwikkeling
PERSONEELSONTWIKKELING
 Je leert het meest als je op drie manieren kennis in je opneemt.
 1. Kennis opdoen via anderen
 2. Leren via e-learning (filmpjes/tests/leerstof)
 3. Oefenen en daarmee zelf ervaring opdoen

Talinth werkt met blended learning (70-20-10 regel), om de leerervaring optimaal te laten zijn. Wij hebben onze expertise opgedaan in het trainen, ontwikkelen en oefenen van en met teams. Zowel binnen profit als non-profit.  Vaak vanuit de praktijk, altijd gericht op ontwikkeling. Teams stimuleren om te groeien in hun functie en daarmee bedrijven te ontwikkelen. Dit helpt managers die te maken hebben met veranderingen. Zij kunnen veranderingen sneller doorvoeren en doelen realiseren, bijvoorbeeld als de druk sterk toeneemt.

Om u en uw team van professionals te ontwikkelen gebruikt Talinth de e-learning software van 2BImproved.  De eenvoudigste manier om groeistappen in gang te zetten, te monitoren en te versterken

Hoe werkt het?

 • De methode is simpel en werkt via digitale werkopdrachten
 • Als het teamlid deze werkopdrachten  uitvoert in zijn of haar eigen tempo wordt een leerdoel behaald
 • De teamleden voeren tijdens hun werk de werkopdrachten uit en worden via een TOP/TIP model beoordeeld door hun leidinggevende of bijvoorbeeld een praktijkbegeleider.
 • Elk doel (KPI, kwaliteitsdoel, veiligheidseis, een werkproces, etc.) kan op deze manier worden omgezet.
 • Via een korte reeks van werkopdrachten wordt passende kennis, kunde en gedrag geleerd
 • De voortgang wordt digitaal gemonitord en deelnemers ontvangen bij een voldoende resultaat een doelcertificaat.
 • De beoordelingen worden bewaard per medewerker
 • Zowel voor de medewerker als de leidinggevende kan het dossier inzien

Via implementatie en toepassing van de methode 2BImproved bieden wij u een unieke structuur om uw doelen te vertalen in ontwikkeling van medewerkers.  Uw medewerkers gaan gericht aan de slag met uitgekiende ontwikkelopdrachten op de eigen werkplek. De ontwikkelresultaten worden digitaal geborgd in competentiedossiers. De 2BI-methodiek ondersteunt managers bij het realiseren van hun doelen, biedt medewerkers continue ontwikkeling (MVO) en geeft management en HR sturingsinformatie rond functie invulling en resultaten van functioneringsgesprekken.

Onze inzet is gericht op het ontwikkelpotentieel en de ontwikkelbereidheid van de medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat we de potentie die in bedrijven aanwezig is, via ontwikkeling verder kunnen vergroten. Wat is er mooier om meer uit de bestaande mensen te halen! Daarnaast gaan de ontwikkelingen in uw vakgebieden razendsnel en zien wij het als een uitdaging hierop via ontwikkeling proactief in te spelen en iedereen op het juiste niveau te houden.

Neem contact met ons op!

Als u een vraag heeft kan u hier de vraag stellen. Dan proberen wij z.s.m. te reageren.

Niet leesbaar? Tekst wijzigen. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken