Over Talinth

Home / Over Talinth

Wij hebben onze expertise opgedaan in het trainen, werven en beoordelen van personeel binnen zowel profit als non-profit.

Vaak vanuit de praktijk, altijd gericht op ontwikkeling. Daarbij hebben we ontdekt hoe mooi het is om medewerkers te stimuleren bij het groeien in hun functie, of op de arbeidsmarkt. Onze specialisatie is gericht op ontwikkelpotentieel en -bereidheid. We zijn ervan overtuigd dat er in uw bedrijf meer potentie aanwezig is dan u misschien in de gaten hebt. In uw vakgebied gaan ontwikkelingen vaak razendsnel. Aan ons de uitdaging om hier op in te spelen.

TRAINING
Wij geven trainingen gericht op het gebruik van je vaardigheden op het gebied van communicatie, je kernkracht, time-management, en het gebruik van Office-pakketten.

RECRUITMENT
Wij kunnen voor uw bedrijf het complete werving en selectie traject overnemen, of u ondersteunen met no nonsense HR-advies, of de begeleiding van interne en externe arbeidsmobiliteit.

ASSESSMENTS
Wij kunnen complete EVP en EVC-trajecten begeleiden, maar ook portfoliobegeleiding of het uitvoeren van assessments. En wij begeleiden medewerkers die hun EVC hebben afgerond voor een vervolgstap.

 

Don Kanters

Neem contact met ons op!

Als u een vraag heeft kan u hier de vraag stellen. Dan proberen wij z.s.m. te reageren.

Niet leesbaar? Tekst wijzigen. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken