Waarom Talinth

Home / Waarom Talinth

Talinth is er om jouw bedrijf te laten groeien, door je team te ontwikkelen.

Talinth is gestart door Don Kanters. Talinth staat voor samenvoegen van talent en intensiteit. Meer dan 20 jaar ervaring in leidinggeven, sales en hr-ontwikkeling hebben we in ons bedrijf gestopt.

We ontwikkelen trainingen vanuit jouw praktijk; waar loop je tegenaan, wat zou je anders willen en wat wil je versterken? Dan analyseren we welk gedrag je zou willen toepassen. Daarmee laten we je dan uitgebreid oefenen. Samen met enthousiaste, ervaren trainers ga je dan aan de slag. Via video’s en e-learning kun je ook na de training blijven werken aan je skills.

Wij hebben ontdekt hoe geweldig het is om medewerkers te zien groeien in hun functie en we hebben bedrijven zien groeien hierdoor. Dat is onze kracht: Wij zien ontwikkelmogelijkheden in menselijk kapitaal; we zijn ervan overtuigd dat er in ieder bedrijf meer potentie aanwezig is dan je misschien zelf in de gaten hebt. We stemmen onze trainingen af op de ontwikkelingen in het vakgebied. Dat is onze uitdaging!

TRAINING
Wij geven trainingen gericht op het gebruik van je vaardigheden op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, je kernkracht, time-management, en maken daarbij gebruik van de mogelijkheden van apps en personeelsontwikkelsoftware (www.2bimproved.nl)

PERSONEELSONTWIKKELING
Talinth richt opleidingstrajecten in. Dat doen we door te onderzoeken welke opleidingsbehoefte er is en daarna de juiste kennis binnen en buiten het bedrijf te gebruiken via e-learning en dit te koppelen aan bedrijfsdoelen, HR en behoeften van uw team.

SPECIALITEITEN
Oefenen
met wat je geleerd hebt is onmisbaar. We werken samen met ervaren ontwikkelacteurs om je te helpen in je ontwikkeling.

Recruitment van de juiste mensen is van enorm belang voor de groei en continuïteit van je bedrijf. Wij zijn al meer dan 15 jaar ervaren in het werven van personeel.

 

Don Kanters

Neem contact met ons op!

Als u een vraag heeft kan u hier de vraag stellen. Dan proberen wij z.s.m. te reageren.

Niet leesbaar? Tekst wijzigen. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken